Beskrivning

Som ny, förutom en nödvändig modifikation. Läs!

Praktiskt taget oanvänd då den tog upp för mycket skrivbordsyta (632x370x44.8mm) och blev därför ohanterligt att använda för mina rutiner.

Två pennor (likadana) ingår som standard med denna. Ena är helt oanvänd, andra lika som ny som plattan.

Skulle säga att den pga storleken och ytan som har väldigt lätt motstånd (ytan som är original och utbytbar, kan tas bort för den som vill ha ännu mindre motstånd, och blankare skärm) är lämpligare för allt annat än just illustration. Allt från att måla, 3D till videoredigering känns däremot väldigt bra och smidigt med den. Ritande funkar säkert även det bra om man ändå vanligtvis använder stora rörelser mer som vid målning. Men jag fick gå tillbaka till en betydligt mindre Wacom Cintiq på en fjärdedel av storleken istället. :)

Modifikationen består i en rejält stabil fästbygel för kablarna på baksidan. För den har 4 monteringshål i chassit gjorts. Bygeln ingår såklart, och jag rekommenderar inte att använda skärmen utan den då kontakterna lätt skulle kunna skadas om man flyttar den och glömmer att de sitter i, eller att nått drar i kablarna under skrivbordet. Senare modeller av företagets enklare skärmar har fått liknande förbättring eftersom. Dock inget motsvarande lika robust på denna toppmodell ännu.

De sista bilderna visar bygeln. Den fälls helt enkelt över alla ditsatta kablar och säkras med ett par skruvar. Det finns utrymme (55mm) nog mellan den och kontakterna för att kunna ha de flesta USB-dongels direkt ipluggade även med den på plats.

Drivrutiner för Linux, (bild 3) Mac, Win finns.

Objektnr 633860535

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 20 jun 23:23

XP-Pen Artist 24" Pro pennskärm ritskärm QHD

Pris

5 555 kr

HyperSonic

Hällevadsholm, Sverige

5.0

HyperSonic

Verifierad

Toppsäljare

194 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?