Beskrivning

RP-AC68U är en AC1900-klassad Dual-Band WiFi-förstärkare med en 3-transmit, 4-receive (3x4) intern antennmatris som ger hastigheter på upp till 1300 Mbps över 5 GHz-frekvensbandet och upp till 600 Mbps över 2,4 GHz-bandet – vilket ger sammanlagt upp till 1900 Mbps. Den är enkel att installera med ett tryck på WPS-knappen. Den har en höghastighets USB 3.0-port som fungerar med AiCloud och ger dig snabb trådlös åtkomst till filer lagrade på en ansluten USB-lagringsenhet. Med fem Gigabit-portar kan du konvertera valfri trådbunden nätverksenhet och ge den trådlös funktion – t.ex. spelkonsol eller smart-TV. Smarta status-LED sammanfattar all information du behöver.

Asus ExpressWay
ASUS ExpressWay utnyttjar Dual-Band-funktionen i RP-AC68U och skapar en extremt effektiv anslutning med bättre prestanda och pålitlighet. I normalt läge använder RP-AC68U 2,4 GHz- och 5 GHz-banden samtidigt till att ansluta enheter – vilket ger bäst kompatibilitet med enheter och routrar. Så länge som åtminstone en enhet – din router – har stöd för 5 GHz-drift, kan ExpressWay dedicera ett band för anslutning till routern och det andra bandet för anslutning till enheten. Detta ger dig en betydligt bättre prestanda för dataintensiva uppgifter som strömning av HD-video eller onlinespelande. Det minskar även riskerna för att förlora kontakten på grund av störningar.

3-i-1 läge
Asus RP-AC68U AC1900 kan inte bar användas som en extender uan även som en accesspunkt och mediabrygga. I AP-läge kan den skapa personlig WiFi hotspot efter den nslutits till trådbunden LAN, och som mediabrygga kan den strömsätta och ge access till WiFi till Ethernet-kompatibla enheter.

AiCloud
Anslut USB-lagring till USB 3.0-porten och förvandla RP-AC68U till en personlig molnserver med ASUS AiCloud; så att du kan komma åt och strömma innehåll överallt. AiCloud är en gratisapp för iOS- och Android™-enheter, som fungerar med RP-AC68U och ger dig en ultimat mobil flexibilitet.

Fler egenskaper
- Dual-band 802.11a/b/g/n/ac
- 1300 Mbps på 5 GHz bandet
- 600 Mbps på 2.4 GHz bandet
- WPA / WPA2-PSK, WPA / WPA2-Enterprise, WPS kryptering
- 5 LAN-portar
- 4 interna omantenner
- WPS, reset och strömknapp
- Kompatibel med Windows 10/8.1/8/7 och Mac OS X 10.7 eller högre

Objektnr 632926399

Visningar 96

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 07:02

Asus RP-AC68U repeater

Slutpris

|

250 kr

Auktionen är avslutad

Baalders91 vann auktionen

Kummaren

Kalmar, Sverige

Verifierad

37 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?