Beskrivning

STRONG Powerline 1200 Kit - Internet Överallt i Hemmet

Förvandla ditt hem till en internetzon med STRONG Powerline 1200 Kit. Detta kit består av två powerline-adapter som använder ditt hemmas elnät för att utöka din internetanslutning till varje rum utan behov av ytterligare kabeldragning eller komplex konfiguration.

- Hög hastighet: Med en överföringshastighet på upp till 1200 Mbps, är Powerline 1200 idealisk för HD/3D video streaming och online gaming, även över långa avstånd i hemmet.
- Plug and Play: Enkel installation där du bara kopplar in adaptern i ett vägguttag och trycker på parningsknappen för att starta nätverket.
- Ethernet-portar: Varje adapter är utrustad med en Gigabit Ethernet-port för att ansluta enheter som TV-apparater, spelkonsoler eller datorer direkt för en mer stabil anslutning.
- Energifunktioner: Adaptern går automatiskt in i energisparläge när den inte används, vilket hjälper till att minska energiförbrukningen med upp till 85%.
- Säkerhet: Inbyggd 128-bitars AES-kryptering säkrar ditt nätverk mot obehörig åtkomst.

STRONG Powerline 1200 Kit är den perfekta lösningen för dig som vill ha stabil och snabb internetanslutning överallt i ditt hem, utan att behöva bekymra dig om svaga WiFi-signaler eller otillräcklig täckning.

Objektnr 632878256

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 16:57

2-Pack Strong Powerline 1200 mbps Kit Nätverk genom Ström

Slutpris

|

300 kr

Auktionen är avslutad

Zak666 vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?