Beskrivning

Helt ny och hög kvalitet
Wifi signalförstärkare med snabb hastighet och hög effektivitet.Höljet är tillverkat av tekniskt ABS + PC material, som är resistent mot fall, bärbar och lätt att använda!

Det finns två arbetssätt för reläet:

Relayläge: trådlöst till trådlöst: Efter att ha mottagit den trådlösa signalen från den ursprungliga trådlösa routern vidaresänder reläet en ny trådlös signal för att uppnå förstärkning och förlängning av täckningen. Kompatibel med alla trådlösa routrar (kräver att du känner till användarnamn och lösenord för den trådlösa signalen), vilket gör installationen mycket enkel. Produkten levereras med en manual. Mobiltelefoner, datorer och surfplattor kan ställas in en gång och alla trådlösa enheter kan användas.

AP-läge: Trådbunden till trådlöst: När nätverkskabeln är ansluten till datorn och kan direkt komma åt internet utan att ringa, till exempel hotell, lägenheter, hyresbostäder, kontor och dela bredband med grannar, ansluter du helt enkelt den redan anslutna nätverkskabeln till nätverksporten på repeatern för att konvertera trådbunden till trådlös användning. Plug and play kräver inga inställningar.

Produktegenskaper:
1. Det finns två arbetslägen: relä och AP, som kan ställas in på både mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Du behöver bara ställa in den en gång, och alla trådlösa enheter kan använda den;

2. Trådlös standard IEEE802.11 b/g/n

3. överföringsfrekvens: 2.4GHz ~ 2.4835GHz

4. Stöd WPA2, WPA och WEP9 (128/64)

5. Enkel installationsguide programvara gränssnitt

6. WPS ett klick kryptering, effektivt anti scratch nätverk

** Leveranstiden är beräknad att ta mellan 7-21 arbetsdagar.
** Det pris som står på Tradera och ev.fraktavgift är slutpriset. Du behöver inte oroa dig för att behöva betala något extra. Garanti ingen import skatt!

Objektnr 631614627

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 11:56

Ny WiFi repeater signalförstärkare trådlös nätverksförlängare

Pris

105 kr

theanswerping

jinhua, Kina

4.7

Verifierad

978 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?