Beskrivning

Säljer en Google Mesh system som fungerar felfritt. Säljes pga ny köp.

Google Wifi (andra generationen) är det prisvärda alternativet till Google Nest Wifi, för dig som helt enkelt bara vill ha bättre wifi. Systemet består av en eller flera högpresterande wifi-noder som tillsammans skapar ett sömlöst trådlöst nätverk. Ger räckvidd i hela hemmet för alla aktiviteter online. Systemet konfigureras i Google Home och kan byggas ut. Tillverkad på ett hållbart sätt – 49 procent av plastdelarnas vikt består av återvunnet material.
En nod kopplas till internet (till exempel till nätverksuttag eller fiberanslutning) med den medföljande nätverkskabeln. Flera noder kan placeras ut i hemmet och sprider signalen vidare trådlöst. De kan också anslutas med kabel för att öka kapaciteten i det trådlösa nätverket.

Stöd för Mu-mimo och hastigheter upp till 867 Mb/s på 5 GHz-bandet och 300 Mb/s på 2,4 GHz-bandet. Utrustad med två gigabitnätverksportar för anslutning av trådbundna enheter.

Systemet är enkelt att konfigurera tack vare Google Home (Android 6.0 eller senare och iOS 12.0 eller senare). Appen kan också användas till bland annat föräldrakontroll, enhetsprioritering och gästnätverk.

Täckning: upp till 85 m² per nod. Tre noder ger en täckning på upp till 255 m². Säkerhet: WPA3-kryptering, automatiska säkerhetsuppdateringar, Trusted Platform Module (TPM). Wifi-standard: AC1200 Mu-Mimo. Levereras med en nätadapter (15 W), nätverkskabel (2 m) och snabbguide. Mått: Ø106x69 mm. Vikt: 340 g.

Objektnr 631420292

Visningar 209

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 17:03

Google Wifi (andra generationen) Mesh-system AC1200 3- pack

Slutpris

|

820 kr

Auktionen är avslutad

auswede vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?