Beskrivning

Vattentät och soldriven: Utomhussollampor är vattentäta, samlar in solljus under dagen och lyser på natten. Den fungerar som en flytande vattenkokare i trädgården, som flödar av blommor på natten. .
LED-lampor och gör-det-själv: Utomhussollampor har ihåliga kopparmyntsmönster och ljusslingor, som består av 5 koppartrådar och kan hängas på verandan, trädet eller pergolan. Koppartråd LED-lampor kan enkelt böjas och formas till vilken form du vill.
ENERGIEFFEKTIVITET LÄTT: Solvattenkannasljuset tänds automatiskt i mörker och släcks under dagen. 8-10 timmars användning efter 6-8 timmars laddning. Ingen ledning eller extern ström krävs, vilket ger bekvämlighet och sparar energikostnader. .
Breda applikationer och tillfällen: Solljus för trädgårdsdekoration utomhus, fäst med monteringsslingor (med herdekrokar): vattningsväxter, trädrankor, krukväxter, dekorationer, bröllop, fester, matbord, verandor, sovrum, fönster, balkonger, väggar , Trottoar, uppfart, semester, trädgårdsdekoration, använd belysningsdekoration inomhus eller utomhus.
PERFEKT GÅVA: Utomhuslampan blinkande stjärndusch är en unik och vacker dekoration för trädgården och utomhus. Avger ett varmt gult ljus som ser ut som en sträng av lysande stjärnor som hälls från en vattenkanna, som kastar vackra mönster på marken och skapar en romantisk atmosfär. Det här är en perfekt present till mors dag, fars dag, födelsedagspresent, jul, tacksägelse, Gardner-present.

Objektnr 632696892

Visningar 115

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 18:18

Utomhus vattentät solar trädgårdsvattenkanna ljus trädgårdsdekoration

Såld för

183 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?