Beskrivning

Två arbetssätt för solträdgårdslampa: 2024 Den nya versionen av Solar Outdoor Garden Lamp med flera färglampor ger färgglada ljus på natten, vilket kan vara ljusare och mer attraktivt. .

Automatisk omsättning/guan och varaktig: Detta soldekorativa ljus är utrustad med ett Ni -MH -batteri (600 mAh), som kan lysa upp 8-12 timmar. och på den mörka natten, och i den mörka natten, och i den mörka natten, och på den mörka natten kommer det att tändas automatiskt när man kommer en dag.

All -weather -anti -: IP65 Vattentät klass och hållbara ABS -material och rostisätt rostfritt stål (pelare) gör att solen är utomhusbelysning att fungera normalt i olika väder, oroa dig inte för regn, snö och frost. Solvattentäta lampor kan återvinnas i många år och kan också spara elkostnader. ?

Verkligt använd och lätt att installera: 2 underbara solenergi är lämpliga för olika tillfällen och festivaler. Du kan installera den på några minuter utan ledningar och ytterligare batterier. ?

100% tillfredsställelsegaranti: Vi tillhandahåller en 60 -dagars risk -fri återbetalning och ersätter vår trädgårdslampa Solenergi utan att oroa sig för beställning. Om du har några frågor om våra uteserveringsdekorativa sollampor, vänligen kontakta oss när som helst, kommer vi att svara på din fråga inom 24 timmar.

Objektnr 632606735

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 7 jun 16:58

2 LED -uteslutning av solmaskrosor

Pris

324 kr

Slutar om

Norrskensbelysning

Cagliari, Italien

Norrskensbelysning

Verifierad

3 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?