Beskrivning

Meyer-Optik Görlitz Telemegor 400mm 1:5.5 för M42 med adapter för EOS, där reglagen flyter fint. Linsen fungerade utmärkt när jag använde den.Det finns ett glapp i yttre delen, som inte påverkade skärpan, men som måste påtalas. Jag skulle tro att en händig person kan åtgärda det. Förutom reglagen och linserna, måste de många bländarlamellerna påtalas, vilka borde ge en närmast perfekt rund bokeh (se bild 3). En härlig tyngd (2 kg!) som borgar för högsta kvalitet. Jag testade med en adapter från M42 till Canon EOS, men får nu inte loss adaptern så den är för EOS, men får man loss den kan den passa vilket kameramärke som helst med rätt adapter (se nedan). Jag har nu fått förmånen att köpa ett större parti med kameror och objektiv och säljer därför ut dubbletter (se övriga annonser).

OBS Betänk att en optik idag kan användas av i princip alla kameror, jag har själv köpt adapter till mina Canon EOS 70D och 7D för M42, Pentax, Contax och Canon FD, och det verkar finnas för Hasselblad, Nikon, Sony och en mängd andra kameramärken. Det ger oss möjlighet att köpa de allra bästa objektiven oavsett vilket märke de är gjorde för. Ett tips: Amazon säljer tre adaptrar till M42 för samma pris som en säljs för här på Tradera.

Föremålets skick enligt bild/er. Möjlighet för sampackning finns om ni köper fler objekt, vilket reducerar portokostnaden kraftigt, se därför också mina övriga annonser. Portokostnad gäller inom Sverige. Se också mina övriga auktioner, jag lägger ut ett stort antal objekt med flera kameraobjektiv och mycket annat

Objektnr 633055462

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 22:18

Meyer-Optik Görlitz Telemegor 400mm 1:5.5 för M42 med adapter för EOS

Utropspris

|0 Bud

549 kr

Slutar om

Pelleba

Färjestaden, Sverige

4.9

Pelleba

Verifierad

Toppsäljare

1 339 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?