Beskrivning

I bra skick utan repor. Kommer med UV-filter, lock, motljusskydd, samt förvaringspåse.

Nikon AF-S DX Nikkor 55-200mm f/4-5.6G ED VR är ett telezoomobjektiv som är speciellt utformat för att användas med Nikons DX-formatkameror, vilka har en APS-C-sensor. Objektivet är välkänt för sin kompakthet, lätthet och prisvärdhet, vilket gör det till ett populärt val bland amatörfotografer och de som söker en kostnadseffektiv lösning för att täcka ett bredare zoomområde.

Tekniska Specifikationer

  • Brännvidd: 55-200mm ger en mångsidig räckvidd som täcker allt från medeltele till tele. Det är idealiskt för en mängd olika fotograferingsscenarier, inklusive porträtt, sport och vilda djur.
  • Bländare: Objektivet har en maximal bländare på f/4 vid 55mm och minskar till f/5.6 vid 200mm. Detta är tillräckligt för god prestanda i måttligt ljus.
  • Optisk Design: Innehåller Extra-low Dispersion (ED) glaselement som minskar kromatisk aberration och förbättrar bildkvaliteten genom att producera skarpare bilder med mer noggrann färgåtergivning.
  • Bildstabilisering: Utrustad med Nikons Vibration Reduction (VR) teknologi, vilket gör det möjligt att fotografera med upp till 3,5 steg längre slutartider än vad som annars är möjligt. Detta är särskilt användbart vid handhållen fotografering i svagt ljus eller vid längre brännvidder.
  • Autofokus: Drivs av en tyst Silent Wave Motor (SWM) som tillhandahåller snabb och tyst autofokus, vilket är värdefullt när du fotograferar djur eller i situationer där tystnad är viktigt.

Objektnr 631555682

Visningar 157

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:06

Nikon AF-S DX Nikkor 55-200mm f/4-5.6G ED VR

Slutpris

|

799 kr

Auktionen är avslutad

MarvinMag vann auktionen

tedyw

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

40 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?