Beskrivning

Ett av Canons klassiska proffsobjektiv, som är tänkt användas på full öppning eller 1-2 steg nedbländat. En flourit- och en UD-lins, för att eliminera färgfel och ge högsta skärpan. Närgräns 3 m. Möjlighet att förinställa ett avstånd, för att snabbt kunna återgå dit vid t ex sport och djur/fågelfotografering. Utsidan är som synes mycket sliten, men linser, bländare, avståndsring och allt övrigt fungerar perfekt. Motljusskyddet är i två delar: det inre utdragbart och låsbart, det yttre snäpps på och låses mot det inre. Rolanpro-skyddet är egentligen till ett Nikon-tele och helt nytt. Filter är av instickstyp och det som sitter i är klarglas original. Stativfästet naturligtvis roterbart (= bakre delen av objektivet roterar), men ej avtagbart. Främre och bakre lock till extendern och front skydd och bakre lock till objektivet. Det du ser är det som följer med.
Extendern gör det till ett 420/4,0-tele och är speciellt gjord för objektiv 300 mm och längre (gjordes en FD 1,4-B för kortare telen).
Jag är inte förste ägaren (yttre skulle aldrig sett ut så här då) och byter nu system, varför jag vill att detta klassiska proffsobjektiv ska få en ny ägare och inte ligga i malpåse.

Fraktfritt eller avhämtning.

Objektnr 632407820

Visningar 168

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 13:30

Canon FDn 300/2,8 L med exrender FD 1,4-A

Utropspris

|0 Bud

5 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

Någon annan har föreslagit 4 000 kr.

Zelda111

Linköping, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

576 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?