Beskrivning

Säljer nu mitt Canon objektiv som är sparsamt använt. Det är i princip i nyskick. Medföljer gör även en elektrisk adapter/extender som flyttar fokuspunkten så att du med objektivet även kan ta makrobilder t.ex. på myror eller blommor på bara centimeters avstånd (manuell fokusering rekommenderas)
Riktigt roligt faktiskt :)

Nypris:
ca 5000kr

Canon EF 50mm f/1,4 USM
Uppgradera din fotografiska upplevelse med Canon EF 50mm f/1.4 USM!
Med dess imponerande f/1.4-bländare levererar detta objektiv enastående skärpa och detaljrikedom, oavsett om du fotograferar porträtt, landskap eller vardagliga ögonblick. Den ultraljudsdrivna autofokusen (USM) ger blixtsnabb och tyst fokusering, vilket gör det till ett perfekt val för både fotografering och videoupptagningar. Dess kompakta och lättanvända design gör det till ett oumbärligt tillbehör för alla entusiastiska fotografer och professionella.

Detta objektiv är mycket mer påkostad än den billigare och plastiga EF 50/1,8.
Bajonettfattning är av metall och den har lämpligt motstånd i fokusringen. Fokus kan enkelt justeras manuellt även när autofokus är aktiverat. Autofokuserar relativt snabbt och tyst. Frontlinsen flyttas ca 1cm framåt vid fokusering mot kortast närgräns, men snurrar inte. Vilket är en fördel vid användning av t ex polfilter och roterbara ND-filter.

Läs mer här:

https://www.cyberphoto.se/objektiv/normal/canon-ef-50mm-f-1-4-usm

Objektnr 632190040

Visningar 121

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 21:54

Canon EF 50mm f/1,4 USM + linsadapter/extender

Såld för

1 650 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?