Beskrivning

  • ?? ?förlängbar trädgårdsslang?: Expanderbar Trädgårdsslang 15 meter. Det 4-delade trädgårdsslangsetet innehåller: 50 fot trädgårdsslangsrör upp till 3 gånger originalstorleken (17 till 50 tum expanderad), nylonfodral, plasthållare och en 9-mönster hög slangkvalitet. Liten i storleken, den tar inte upp plats och är väldigt bekväm att använda. Den kan användas i olika scenarier: trädgård, husdjursbadrum, biltvätt, golvstädning, etc
  • ?? ?Trädgårdsslang (1,9 cm) Inga knutar?: Expanderbar Trädgårdsslang trädgårdsslang Innerröret är tillverkat av trelagers nano-latex rörmaterial, som är mycket elastiskt och inte läcker, hållbart. Materialets yttre skikt kan sträckas tre gånger med tjockvävsbehandlingen, och även om det är sträckt upp till tre gånger det nylonvävda materialet sker ingen hängning. BAIXMI trädgårdsslangrör är den perfekta ersättningen för traditionella rör.
  • ?? ?9 funktionsmunstycke för trädgårdsslangar?: Med 9 funktionsmunstycken är det ergonomiska handtaget lätt att använda, med högkvalitativt krommetallram, livslängden är längre än plastmaterial, du behöver inte oroa dig för sprickor lochning problem. Obs: Lämplig för 3/4" gängad kran, 1/2" kran kräver en adapter.

Objektnr 628779270

Visningar 110

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 13:18

Helt ny Trädgårdsslang flexibel15m

Såld för

185 kr
Annonsen är avslutad

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

4.9

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

194 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?