Beskrivning

Glömmer du lätt att vattna dina växter eller är du ofta på resande fot? Med denna bevattningsslang får du en pålitlig och kontinuerlig bevattning tillsammans med en stilren inredningsdetalj. Beroende på flaskans storlek får du en självbevattning som håller i flera veckor!

Denna självbevattningstub klädd med ett vackert mönstrat tyg kommer att underlätta din vattningsrutin. Montera slangen tillsammans med en valfri tomflaska med standardöppning, t ex en vinflaska. Bomullen inuti tuben kommer att transportera vattnet från flaskan till växten i över 30 dagar om du väljer en 70 cl flaska. Växten kommer att älska denna installation då den kommer att hålla en perfekt väta till sista droppen i flaskan. Samtidigt kommer du älska att se din växt frodas och att kunna spendera tid borta utan att oroa dig för dina växter!

Produkten är tillverkad i Sverige. Exemplet på bilden är en 500 ml flaska och den håller i minst 30 dagar. En trevlig presentidé för den som gillar inredning eller lätt glömmer att vattna. Flaskan ingår inte, men alla flaskor med standardöppning som vinflaskor, whiskyglas, olivoljeflaskor mm fungerar. Längden på röret är ca. 50 cm

Så fungerar det: Bomullstråden transporterar vattnet från vattenflaskan till krukan genom dess kapillärer. En gammal och beprövad metod.

Så här använder du: Blöt bomullstråden genom att skölja den i kranen eller lägga den i en hink. Dra först tråden så långt den går åt ena hållet och blöt den, sedan åt andra hållet så att hela snöret blir blött. Tryck ner bomullstråden lite i jorden. Använd ca 10 cm av snöret i grytan och resten låter du ligga i flaskan med vatten. Om du märker att plantan behöver mer vatten, tryck ner lite mer bomullstråd i jorden.

Tillverkad i Sverige.

Objektnr 632941517

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 20:02

Självbevattnare - självbevattning i många veckor!

Utropspris

|0 Bud

179 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?