Beskrivning

Sweet Million F-1 Hybrid är en tidig, rund körsbär/mini-tomat med en vikt på c:a 15 gram. Jämfört med lignande sorter är Sweet Million mindre benägna att spricka och har en mycket balanserad smak. Den är lätt att odla, växer kraftig och ger högt avkastning av fasta små söta tomater. Sweet Million är en utmärkt för odling i kruka/ampel på balkong/uteplats, eller i trädgården. Indeterminate *, Fantastisk smakrik och söt!

* Vad är skillnaden mellan "indeterminate-tomat" och "determinate-tomat"?

Determinate tomater, eller busk-tomater, är sorter som växer till en kompakt höjd (vanligen upp till 1 meter höga). Determinate tomater slutar växa när plantan har fått fram tomat-kart. Alla tomater från växten mognar ungefär vid samma tidpunkt (vanligtvis över en period av 1- 2 veckor). De kräver begränsad stöd och är perfekt för plantering inomhus eller på balkong; många industriella odlare använder också denna typ av tomater, då det är enklare skörda 1-2 veckor än att skörda i 2-4 månader...

Indeterminate-tomater kommer att växa och producera frukt tills de dör av frost. De kan nå höjder på upp till 4 meter, även om 1,5-2 meter är mer normalt. Indeterminates kommer att blomma, sätta nya frukt och mogna frukter på samma gång under hela säsongen. De kräver stöd i form av en lång pinne och/eller bindas upp. Drar nytta av att begränsas till en central växande stam om ni vill ha stora tomater.

Mängd 4 frön av F1 hybrid-frön köpt av engelsk trädgårdsmästare.

Skörda allt eftersom frukterna mognar och skär av gula blad när de kyligare nätterna börjar infalla för att maximera skörden.

Odlar du i växthus kan du skörda lite längre på säsongen. I uppvärmda växthus (minst 15°C) kan du odla året om.

För övrig info och så-anvisning, kan ni titta på web-sidan:
http://froer.nu/shop/product/tomat-cherry--sweet-m.../tomater/korsbarstomater

Vinnarbud + Frakt, betalas inom 1 vecka från auktionsslut; du får Traderas automatiska vinstmail. Du kan också betala direkt med PayPal.

Objektnr 632452362

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 20:14

Tomat - Sweet Million F1 - hög avkastning av söta tomater 4 frön

Slutpris

|

15 kr

Auktionen är avslutad

lodde vann auktionen

MYHRE100

TIBRO, Sverige

5.0

MYHRE100

Verifierad

Toppsäljare

4 921 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?