Beskrivning

Tiny Tim är en lättodlad tomatsort i dvärgstorlek. Tomaterna är små och söta. Dessa tomater är speciellt utvalds för att trivas i krukor, vilket gör dem idealiska för odling på fönsterbrädor. Se hur plantorna växer till sig och njut av smaken av tomater som barnen själva har odlat.
Nelly Gelly är ett nytt sortiment fröer som väcker odingslust hos barn i alla åldrar. Fröpåsarna är lekfullt utformade och lockar till odling. Även frösorterna är noggrant utvalda, de är lättodlade och resultatet är något alldeles extra. Påsen innehåller en liten färgläggningsbild och en såsticka.
Förodla inomhus i krukor i februari-april. Fyll krukorna med 2/3 planteringsjord och 1/3 såjord ovanpå. Se till att sådden står varmt, 22-25 grader, är lagom. När fröna grott kan man sänka temperaturen till 18-20 grader och ha det så ljust som möjligt. Utplantera, efter avhärdning, när risken för nattfrost är över. Odlas i växthus eller i varmt och skyddat läge utomhus. Busktomater kan behöva stöd, men behöver ej tjyvas.

Påsen innehåller cirka 50-70 frön (0,1g).

Grobarhet i laboratorietest: 85%.

Fröna är färska, inhandlade från erkända europeiska fröhandlare. Detta är fröer jag själv använder och jag provodlar merparten. Samfraktar gärna.

Titta gärna på mina övriga annonser. Samfraktar auktioner och köp som går ut med maximalt tre dagars mellanrum. Ett porto räcker för upp till tio fröpåsar. Denna påse väger lite mer än vanligt. Därför kan portot vid samfrakt bli något högre än normalt.

Objektnr 621802910

Visningar 700

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Odla med barn: tomat dvärg ’Tiny Tim’ Nelly Jelly

Pris

29 kr

Frejasfröer

Dalum, Sverige

5.0

Frejasfröer

Företag

Toppsäljare

2 734 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?