Beskrivning

Pumpa /squash Golden Cepelin
Det är en sort vars frukter är avlånga och väger 2-3 kg. Skalet på squashen är gult och köttet är saftigt och har krämvit färg.
Squash Golden Cepelin har en stor mängd C-vitamin, kalcium, järn, magnesium och fosfor.
Unga squashfrukter är perfekta för konservering. Golden Cepelin squash är lätt att odla och dessutom resistent mot skadedjur och sjukdomar. Squash gillar soliga platser och jorden måste vara bördig och rik på vatten. Frukten är mycket hållbar och kan förvaras i flera månader på svalt ställe, typ källare.

Förodla
3-4v före utplantering efter sista frost. Så 1 frö/kruka i gödslad jord. Ställ varmt för groning 18-24°C. Plantera om efter ett par veckor till större kruka. Var rädd om rötterna! Placera plantorna ljust. Går även att direktså när jorden är 15°C. Vattna såfåran före sådd. Håll sådden fuktig. Täck med fiberduk tills plantorna börjar blomma.

Obs! Alla fröer packas i zip påsar som också innehåller bild och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner/butik. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp.

Objektnr 567723345

Visningar 673

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Pumpa, squash, Golden Cepelin, 5 frön

Pris

16 kr

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verifierad

Toppsäljare

3 723 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?