Beskrivning

Auktionen avser en fin rotad planta av zonalpelargonen 'Astrid' - 2021 års stjärnpelargon! Denna rotade planta har blomknoppar. Blommorna som är rosliknande skiftar i nyanser av rosa samt aprikos och är tätt packade och med kronblad som övergår från krämvitt till romantiskt rosa till mild aprikos i mitten. De gröna bladen är en kontrast i sig själva, med sina chokladbruna zonmarkeringar.

'Astrid' är en mycket tålig sort, redo att trivas både inomhus och utomhus. Placera den utomhus för att få fram den djupa rosa färgen, eller låt den stå inne för att njuta av den milda aprikosnyansen.

Plantan växer fort och ändrar därmed utseende under auktionens gång. Skickas spårbart med Schenker på måndag eller tisdag morgon. Det går bra att samfrakta och du betalar alltid 59 kr oavsett hur många plantor du köper.

Plantorna betalda senast söndag 12:00 skickas måndag morgon. Plantorna betalda senast måndag 12:00 skickas tisdag morgon.

Skickas endast om det är plusgrader. Är det minus hos dig, meddela mig så kan vi vänta. Säg gärna till om du vill buda på flera auktioner vid önskad samfrakt. Packas omsorgsfullt i kartong med fuktat papper runt rötterna.

Finns även möjlighet att skicka med 40h eller 72h heatpack mot extra kostnad om så önskas.

Lycka till med budgivningen!

Objektnr 632018910

Visningar 163

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 18:44

Astrid Pelargon med Blomknoppar Årets Pelargon 2021

Slutpris

|

166 kr

Auktionen är avslutad

kometenlinköping vann auktionen

minamina

Degerfors, Sverige

5.0

minamina

Verifierad

Toppsäljare

189 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?