Beskrivning

Varmt jäkla välkommen hit! Du budar på en väletablerad Begonia Lucerna planta med nytillväxt på G. Plantan är rotad i en jordmix med mossa. Begonior har väldigt tunna rötter och rotar sig längs med stammen och inte enbart vid snittytan.

Mindre mekaniska skador på ett äldre blad (se bild).

SNÄLLA LÄGG INTE BUD OM DU EJ TÄNKT BETALA FÖR DIG!

**********************************************************************************
Kom ihåg att växter är levande ting. De kan komma att förändras, tappa blad osv. Jag gör mitt yttersta för att uppdatera förändringar i annonsen.

Ingen känd ohyra. Synar och behandlar regelbundet i förbyggande syfte. Allt nytt till mitt hem karantänas. Rek ändock karantän i sedvanlig ordning!

VINNANDE BUD:
Betala inom 24h. Hämtas i Högsbohöjd/ skickas kommande måndag! Samfraktar gärna, kontakta mig genast om du budar på fler!

Rek spårbart. Packar omsorgsfullt oavsett årstid och har heatpack för självkostnadspris 30h 40:_. Meddela mig om vädret hos dig väntas vara under -10grader kommande vecka. Jag kan ej ta ansvar över eventuella skador orsakat utav postens slarv. Packar dock väldigt noga och mina köpare har aldrig tagit emot en skadad planta.

Känsligast för miljöombyte är Alocaisaplantor, som kan protestera rejält och tappa blad men hämtar sig i regel alltid om man sköter dom väl och bulben är välmående ! Alocasiabulber är mkt tåliga!

Lite info om mig:
Plantnörd med alltför många växter. Sålt mestadels via FB tidigare och har många superfina omdömen i "omdömesgruppen-växter" under samma alias som här, Crajzyplantlady (även på IG). Är väldigt mån om dig som köpare och att vi båda känner oss nöjda med vår affär! Har en gedigen lista på min samling på ca +200 sorter.

Allt gott!

Objektnr 631816423

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 14:14

Begonia Lucerna (Svinöra) Planta

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?