Beskrivning

Monstera Albo Variegata är en tropisk växt som trivs bäst i varmt och fuktigt klimat och bör inte utsättas för temperaturer under 18 grader. Placera din Monstera Variegata så ljust som möjligt utan att den får direkt solljus. Den tolererar även halvskugga under de ljusare månaderna. Vattna din Monstera 1 till 2 gånger i veckan beroende på årstid. Vattna rikligt men låt den torka upp mellan vattningarna. Från tidig vår till höst kan du blanda näring i vattnet 1-2 gånger i månaden. Spraya bladen några gånger i veckan, särskilt under den torra och kalla vinterperioden, för att öka luftfuktigheten runt växten.

Du köper den planta som syns på bilderna 2-6. Den har tre olika blad och ett skott.
Plantan skickas i en kartong med papper och bubbelplast. Rötterna är fuktade och inplastade. Jag skickar paketet från måndag till onsdag för att undvika att plantan ligger över helgen. När den väl är skickad är jag inte ansvarig för hur PostNord hanterar paketet.

Det finns inga synliga skadedjur men jag rekommenderar alltid karantän.
Var vänlig och hämta ut ditt paket så snart som möjligt när det har kommit till utlämningsstället eller brevlådan.
Jag kan kombinera frakten för dig så titta gärna på mina andra auktioner. Kom ihåg att växter är levande och kan förändras under auktionens gång!

Objektnr 631435394

Visningar 185

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 19:29

Monstera Albo Variegata planta

Utropspris

|0 Bud

345 kr

Auktionen avslutades utan bud

SellyC

Mölnlycke, Sverige

5.0

SellyC

Verifierad

Toppsäljare

1 051 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?