Beskrivning

Hur du tar hand om din växt.

Placera din Callisia Pink Panther i indirekt starkt ljus, vilket hjälper till att behålla sin distinkta färg. Den tål direkt ljus på morgonen eller sen eftermiddag, men den hårda middagssolen kan bränna löven.

VATTEN

Vattna när jordvolymen är 50 % torr. Vattna ordentligt tills du ser det rinna ut ur dräneringshålet. Kasta överflödigt vatten i skålen för att motverka rotröta.

FUKTIGHET

Din Callisia klarar sig bra i genomsnittlig hushållsfuktighet. Men om luften är mycket torr kommer den att uppskatta en tillfällig luftfuktighetsökning.

TEMPERATUR

Callisia föredrar inomhustemperaturer mellan 60-85°F.

Gödsla

Gödsla månatligen under våren till hösten med ett allmänt gödselmedel för inomhusväxter utspätt till hälften. Innan du applicerar gödningsmedel i någon form, se till att jorden är fuktig. Inget gödningsmedel behövs på vintern när tillväxten avtar naturligt.

GIFTIGHET

Denna växt är giftig för människor och husdjur vid förtäring.

YTTERLIGARE VÅRD

Stjälkarna på denna växt följer naturligt, men att klämma tillbaka dem uppmuntrar till förgrening och håller växten kompakt och full. För att göra detta, skär helt enkelt igenom stjälken mellan två blad. Undvik att blöta bladen, vilket kan orsaka fläckar eller missfärgning. Om du märker att den djärva, randiga färgen bleknar, flytta växten till ett område med starkare indirekt.

Du budar på 3 st nyklippta sticklingar.

Samfraktar och tar inget ansvar för postens hantering. Säg till om du vill ha spårbart och då en annan fraktpris

Välkommen??

Objektnr 631178534

Visningar 116

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 17:04

Callisia Pink Panther

Slutpris

|

37 kr

Auktionen är avslutad

medde7557 vann auktionen

Sommarrosor

Enköping, Sverige

5.0

Sommarrosor

Verifierad

Toppsäljare

595 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?