Beskrivning

Du budar på ett skott om ca 6 cm. Jag skär alltså ett toppskott från denna planta, eller någon annan av mina gummiplantor. Skottet är därför orotat. Det har mellan tre-fem blad.

Tänk på att växten har giftig mjölksaft så var försiktig vid hantering!

Skötselbeskrivning: Efter att jag skurit dem (vilket jag gör precis innan jag skickar) bör de torka upp i några dagar. Den rotas bäst om bladantalet är färre, omkring 2-5 blad, så kan vara bra att minska på antalet blad. Stoppa därefter direkt i fuktig jord. Extra fördelaktigt om den kan rota sig under en plastpåse i ljust läge, så att det blir som ett växthus. Efter några veckor bör plantan vara tillräckligt rotad. Växten tycker om att stå ljust med vattning sparsamt så att den torkar ut lätt emellan varje vattning. Kan växa sig stor, rentav meterhög. Tål ej köldgrader. Kan beskäras till den form du önskar.

Vinnarbrev skickas ut med instruktioner om betalning. Vill du köpa fler fröer, rhizom eller plantor samfraktar jag naturligtvis! Säg då bara till!
Plantor, sticklingar, skott och rhizomer etc skickar jag endast mån-tis. Detta för att de inte ska fastna på posten över helgen. Lämnar oftast in på postkontor.
Vill ha betalningen dagen innan för att hinna packa varan. Möjligen har jag begränsade möjligheter att skicka under påskveckan och i semestertid
, skickar isf veckan därpå!
Se gärna även övriga annonser - har en del filmer uppe, och mer kommer läggas upp i dagarna. Även lite barnkläder, damkläder och växter finns upplagt -samfraktar gärna, kontakta mig då om detta!

Objektnr 630270494

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 15:55

Gummiplanta/mjölkbuske - ett skott

Såld för

33 kr
Annonsen är avslutad

kbark

Varnhem, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

999 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?