Beskrivning

Bonus: Inkluderar CLAAS Xerion Saddle Trac Pack PSN Vouncher kod!

Trailer: https://youtu.be/JpBzfTe_yWE

Så idag och skörda imorgon medan årstiderna passerar.


Bli en modern bonde och tänk kreativt för att få din gård att blomstra i tre vitt skilda amerikanska och europeiska miljöer. Farming Simulator 22 har allt och lite till vad gäller bondlivet – jordbruk, skogsbruk och boskapsskötsel – och i årets upplaga tillkommer årstider!

Odling, djurhållning och skogsbruk erbjuder en enorm variation inom jordbruksaktiviteter medan du tar dig an de fyra årstidernas utmaningar – särskilt när vintern kommer. Var kreativ och bygg upp din bondgård, utöka din verksamhet med produktionskedjor och skapa ett jordbruksimperium! Du kan till och med driva din bondgård tillsammans med vänner och spela tillsammans över olika plattformar.

Oavsett om du skapar en grönskande vingård eller en olivlund i södra Frankrike, en stor åker full av vete, majs, potatis och bomull i den amerikanska Mellanvästern, eller en livfull djurfarm i de europeiska Alperna böljande landskap: Det finns över 400 maskiner och redskap från över 100 verkliga tillverkare, till exempel Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra och många fler du kan använda på din bondgård.

Farming Simulator 22 innehåller en mängd nya spelfunktioner och erbjuder mer innehåll och frihet för spelare än någonsin, inklusive nya funktioner för att bearbeta jorden, till exempel fräsa jord och plocka sten, ett nytt förbättrat byggläge med växthus och bikupor, samt en ny karaktärsskapare för att väcka din egen bonde till liv.

Vårt ordinarie pris: 599:-

Objektnr 631358128

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:32

Farming Simulator 22 + Bonus Fordon - Helt nytt till Playstation 5 | PS5!

Pris

399 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 332 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?