Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/OQ1CwPhE8KQ

Visa vad du går för på varje front i den senaste delen i den kritikerrosade Call of Duty-serien.

I flera år har världen fått utstå det största och dödligaste kriget någonsin, men andra världskrigets vindar börjar äntligen vända.

Nu måste ett fåtal utvalda ta sig an uppgiften att avsluta jobbet och skriva om historien för gott.

Den kritikerrosade Call of Duty-serien återvänder med Call of Duty: Vanguard, där du får uppleva globala strider genom ögonen på andra världskrigets hjältar och de ödesdigra händelser som förde dem samman. Vanguard är Utvecklat av Sledgehammer Games och har en engagerande kampanj där soldater med olika ursprung och bakgrunder går samman för att utmana det största hotet världen någonsin har ställts inför, vända krigets vindar och bana väg för vad i idag kallar specialstyrkor.

Genom de härdade soldaternas anmärkningsvärda resa får du uppleva inflytelserika strider från andra världskriget och kämpa om segern på flera krigsskådeplatser – de östra och västra fronterna i Europa, Stilla havet och Nordafrika.

Det här är deras berättelse. Det här är Call of Duty: Vanguard.

Kampanj
Utkämpa luftstrider över Stilla havet, hoppa fallskärm över Frankrike, försvara Stalingrad med en prickskytts precision och skjut dig fram genom nordafrikanska styrkor. Enspelarkampanjen kastar in dig i en engagerande berättelseupplevelse med strider på en makalös global skala.

Multiplayer
Ryck ut i första ledet av det föränderliga kriget och gör avtryck i Call of Duty-flerspelarlägets massiva utbud: 20 kartor, inklusive 16 som byggts för grundspelläget.
Zombies
Fortsätt på Dark Aether-berättelsen, visa ditt mod och försök överleva det våldsamma angreppet från de odöda i en skrämmande ny Zombies-upplevelse utvecklad av Treyarch.
Warzone-integrering
Call of Duty: Vanguard introducerar en ny och aldrig tidigare skådad Call of Duty: Warzone-integrering efter lansering, med stöd för spel och framsteg över flera plattformar och generationer.

Objektnr 631356019

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:13

Call of Duty Vanguard - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

597 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 337 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?