Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/tV95N0TIltc

Välkommen till Los Santos

Upplev storsuccéerna Grand Theft Auto V och GTA Online, som nu uppgraderats till PlayStation 5 med häpnadsväckande grafik, kortare laddningstider, adaptiva avtryckare, haptisk feedback, Tempest 3D-ljud med mera – vid sidan om exklusivt innehåll för GTA Online-spelare.

GTAV:s berättelseläge

Upplev den sammanflätade berättelsen om Franklin, Michael och Trevor i vidsträckta Los Santos och Blaine County. Spelet finns nu på PS5 med ny häpnadsväckande grafik, kortare laddningstider, adaptiva avtryckare, haptisk feedback, Tempest 3D-ljud med mera.

Grand Theft Auto Online

Upplev GTA Online, ett ständigt växande onlineuniversum där du kan gå från en gangster på gatan till ledare för ditt eget kriminella imperium.
Du som spelar på PlayStation 5 får nya prestandamässiga fordonsuppgraderingar, olika förbättringar med mera.

Fortsätt där du slutade
För över GTA Online-profilen och GTAV-berättelselägets sparfil till PS5.

Fortsätt resan på PS5 och för över både GTAV-berättelselägets sparfil samt karaktärer och framsteg till PS5 enkelt och smidigt på en och samma gång.

Du som spelar GTA Online kan fortsätta din strävan mot att bli gangsterboss genom att föra över dina karaktärer och framsteg från förra generationens konsoler till PlayStation 5.

För första gången någonsin får du även möjlighet att fortsätta din resa tillsammans med Franklin, Michael och Trevor tack vare överföring av berättelselägets framsteg från den förra generationens konsoler till PlayStation 5.

Hisnande grafikAldrig tidigare skådad detaljrikedom
PlayStation 5 levererar detaljrikedom och prestanda på en helt ny nivå, och de nya grafiklägena stöder upp till 4K-upplösning1, upp till 60 bildrutor per sekund, HDR-ljusalternativ, raytracing, texturuppgraderingar med mera.
Adaptiva avtryckare - En handkontroll som känns

Den trådlösa DualSense-handkontrollens adaptiva avtryckare ger vapnen och fordonen en känsla av vikt och kontroll och får en att ryckas med på ett helt nytt sätt.Haptisk feedback - Känn det som händer

Känn varje actionögonblick med den trådlösa DualSense-handkontrollens haptiska feedback. Få känselbaserade intryck av saker som texturskillnader på vägar, särskilda vädereffekter, skada från olika riktningar, explosioner med mera.3D-ljud - Los Santos ljudlandskap

Hör allt som händer runtomkring dig med enorm precision tack vare Tempest 3D-ljud2, vare sig det handlar om en stulen superbil som gasar fram, skott i närheten, en dånande helikopter ovanför dig eller liknande.Ultrasnabb SSD - Kortare laddningstider

Dyk in i Los Santos och Blaine County snabbare än någonsin med hjälp av PlayStation 5-konsolens ultrasnabba SSD, som har kortare laddningstider.

Objektnr 595903137

Visningar 913

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Grand Theft Auto V (5) - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

448 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 338 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?