Beskrivning

Fabriksinplastat! Nytt direkt från Bergsala!

Information från leverantören;
Bli den ultimata modeinfluensern! Gå in i en virtuell värld av modefantasier på riktigt, där koordination och kommunikation blandas som aldrig förr. Ditt nya liv som influencer väntar!

Skapa nya outfits för att få in Likes!Det virtuella utrymmet myllrar av Muses, modefantaster som alltid letar efter ny inspiration. Blända dem med dina fräschaste passformar – och om du fångar deras blick får du deras likes. Få fler och fler Gillar att växa som en ikonisk modeinfluencer!

Skicka gillar för att få nya föremål!
Hitta en Muse med oklanderlig smak? Låt dom veta! Genom att ge ett like kan du använda deras modeplagg inte bara för dig själv utan även när du rekommenderar outfits till andra muser.

Bygg ditt varumärke med egna artiklar!
När du designar nya kläder och accessoarer, är himlen gränsen! Anpassa över 1400 samlarobjekt med dina favoritstilar och färger för en verkligt unik stil. Dina skapelser utgör grunden för ditt varumärke, så rekommendera dem till andra Muses och erövra modevärlden!

Gå online för att interagera med Muses från hela världen!
När du ansluter till internet kommer andra spelares Muses att dyka upp i din värld, så att du kan få tag i de originalkläder de har på sig. Innan du vet ordet av kan din egen design bara bli en internationell sensation!

Spelet är på engelska och fungerar i en svensk enhet.

Frakt: 39 kr fastpris oavsett hur mycket du beställer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 615361633

Visningar 190

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NYTT Fashion Dreamer UKV Switch Nintendo Switch

Pris

569 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?