Beskrivning

En splitterny doro watch oöppnad i kartong

Doro Watch är en snygg och lättanvänd smartwatch med mångsidiga hälso- och wellness-funktioner. Klockan är designad för att vara så enkel att använda som möjligt. Den har stora ikoner och en ljusstark skärm med hög kontrast. Klockan har kapslingsklass IP68, vilket innebär att den är skyddad mot vatten och damm. Den tål till och med en kortvarig nedsänkning i vatten. Doro Watch är den perfekta smartklockan för seniorer, samt andra personer som vill ha en lättanvänd smartwatch för att spåra välmående och hålla kontakten.

En lättanvänd smartwatch

Stora ikoner och text gör det enkelt att se vad du tittar på. Den översta knappen aktiverar menyn, och genom att svepa skärmen åt höger eller vänster kan du gå till den funktion du vill ha. Du kan se vad klockan är, spåra din aktivitet och hälsostatus samt se aviseringar från din smarttelefon.

Övervakning av hälsa och aktivitet

Med klockan kan du mäta din puls, blodsyrenivå (SpO2) och mäta stegen som du tar under dagen. Du kan också se hur långt du gått.

Begäran om hjälp

För extra sinnesfrid har klockan en hjälpknapp som är bekant från Doro-telefoner, som låter dig be om hjälp från fördefinierade nödkontakter* om det behövs.

*Kräver parkoppling med en Doro 8100 smarttelefon

Lätt att ladda

Placera klockan i laddningsdockan som ingår i paketet så laddas klockans 300 mAh batteri helt på mindre än två timmar. Klockans batteri räcker i upp till en vecka innan den behöver laddas.

Doro Companion-appen

Doro Companion-appen, tillgänglig för Android- och iOS-telefoner, gör det enkelt att få en överblick över välbefinnande och aktivitet.

Kompatibilitet

Klockan är kompatibel med Android- och iOS-smarttelefoner.

Objektnr 633329139

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 19:32

Smart klocka Doro Watch modell DWO-0420

Pris

600 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?