Beskrivning

Nu har min käre far rensat i sina gömmor igen och ni kan aldrig ana vad som har tittat fram: En retro Philishave De Luxe 90 Super. Det som ingår är ett fodral i hårdplast och själva rakapparaten med sladd. Det som är unikt med den här modellen är att det går att växla mellan 120V och 220V via en omställare på själva rakapparatens baksida. Den fungerar men ger inga garantier för hur länge och inte heller hur bra skären är. Säljs huvudsakligen som samlarobjekt alt. kuriosa - gör sig mycket bra i t. ex. ett skyltfönster.

Objektet är överlag i bra begagnat skick men med bruksspår. Fodralet är jättefint inuti men har lite slitage/mindre märken på utsidan. Rakapparaten är avtorkad men skulle behöva en grundligare rengöring. Lite rost vid skruven på baksidan och bruksspår i form av ingrodd smuts på rakapparat liksom sladd. Allting är dock helt, inga sprickor i plasten eller dyl. Utfällbar trimmer. Zooma gärna in på bilderna för att själv avgöra objektets skick.

Ungefärliga mått på rakapparaten:
10 cm hög, 5,5 cm bred och 7,5 cm djup (inkl. rakhuvudet)
Längd på sladd: minst 130 cm, drog inte ut den så långt det gick
Vikt på rakapparaten: 328 gram
Mått på fodralet: 18,5*9,5*5,5 cm
Total vikt: 638 gram

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektnr 633208522

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 10:47

Äldre Philishave De Luxe 90 Super i fodral, elektrisk rakapparat, retro/vintage!

Utropspris

|0 Bud

75 kr

Auktionen avslutades utan bud

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

691 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?