Beskrivning

”Lumix FT1 är den första riktigt supertåliga digitalkameran från Panasonic. Den är extremt robust och klarar både fotografering och videoinspelning under vattnet ner till 3 meters djup. Den klarar också tuff skidåkning och kan tappas från 1,5 meter utan att gå sönder. Tack vare att höjlet är tåligt mot både smuts och damm är FT1 förstås idealisk som utomhuskamera.

Med FT1 kan du spela in högupplöst HD-video (720p) i AVCHD Lite. Tack vare den effektiva komprimeringen får du plats med dubbelt så mycket video på samma lagringsutrymme. Du ansluter enkelt kameran från HDMI-utgången till din TV och får perfekt uppspelning av ljud och bild. Om du har en Viera-TV blir det extra enkelt att styra funktionerna med hjälp av VieraLink.

Högklassig optik från Leica ger dig allt från 28mm vidvinkel till 4,6x optisk zoom (28-130mm). Den höga upplösningen, de smarta auto-funktionerna och möjligheten att filma i AVCHD Lite - allt packat i ett smart och tåligt paket. Detta är verkligen unik kamera som du kan ta med dig överallt!

Lumix FT1 är utrustad med en iA-funktion för stillbildsfoto, men också för inspelning av video. Här ingår Mega O.I.S. (optisk bildstabilisering), Intelligent Scene Selector (automatiskt motivprogram), Face Detection och Intelligent Exposure. Vid stillbildsfoto finns dessutom Intelligent ISO Control och AF Tracking samt Face Recognition som känner igen dina favoritansikten och optimerar fokus och exponering särskilt på dem.

En CCD-sensor på 1/2,33 tum och en upplösning på 12,1 megapixlar säkerställer högsta bildkvalitet. Bildhanteringen har uppgraderats med den avancerade bildprocessorn Venus Engine HD för att lyfta bildkvaliteten och hantera inspelning av HD-video (720p) i AVCHD-format” (Text från Panasonics hemsida).

Medföljer laddare, batteri och 8 Gb minneskort.

Kameran fungerar perfekt och är i mycket fint skick.

Objektnr 631270062

Visningar 591

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 20:17

Panasonic Lumix DMC-FT1, blå i aluminiumhölje, 28mm Leica objektiv, 12 Mpixlar

Slutpris

|

344 kr

Auktionen är avslutad

CLohmann vann auktionen

Conradina

Göteborg, Sverige

4.9

Conradina

Verifierad

Toppsäljare

2 698 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?