Beskrivning

Upptäck Proficook PC-MBG 1186, en sofistikerad 4-i-1 svart multifunktionsugn som revolutionerar matlagningen. Med 35 liter matlagningsutrymme passar den för alla dina kulinariska behov, från stekar till bakverk. Den har en multifunktionell LED-display med intuitiva touchsensorstyrningar för sömlös drift, erbjuder konvektionsmatlagning för jämnt kokta måltider och mångsidighet med värme från både ovan och nedan.

Ugnen inkluderar en 30 cm roterande spindel för jämn tillagning av pizza och fjäderfä, och garanterar restaurangkvalitetsresultat hemma. Den har även dubbelglas och fyra justerbara insättningshöjder för optimerade matlagningsresultat och energieffektivitet.

I mycket gott skick är denna begagnade Proficook-ugn det perfekta tillskottet till alla kök. Dess snygga design passar sömlöst in i ditt utrymme och ger både funktionalitet och stil. Lättviktig på 12,6 kg och enkel att installera, den är designad för bekvämlighet och robust prestanda.

Missa inte chansen att förbättra din matlagning med Proficook PC-MBG 1186-black, en allt-i-ett-lösning för oöverträffad bekvämlighet, effektivitet och mångsidighet. Lyf din kulinariska kreativitet med Proficook.

Objektnr 633256346

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 14 jun 10:11

Proficook PC-MBG 1186 multifunktionsugn

Pris

3 105 kr

Elexior

Strängnäs, Sverige

4.8

Elexior

Verifierad

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?