Beskrivning

SÄLJER ETT PROVAT TYNGDTÄCKE PÅ 12 KG AV MÄRKET BECKASIN I GRÅTT

TÄCKET ÄR DELBART PÅ MITTEN OCH KAN PÅ SÅ SÄTT TVÄTTAS I TVÄTTMASKINEN HEMMA.

Mått: ca 150×210 cm
Färg: Grå
Material: 205 tc Bomullssatin
Fyllning: Hypoallergen (allergivänlig) och luktfri sandkristall från glaskvarts
Vaddering: Bomull

(Detta var några kg för mkt för mig. Jag har själv ett lite lättare täcke på 9 kg nu - skulle inte kunna sova utan! Hjälper min värk mm och jag sover mycket bättre)

Nypris med ytterfodral var 3400kr

INFO FRÅN BECKASINS HEMSIDA:
Tyngdtäcke i temperaturreglerande bomullssatin som är konstruerat för att på ett naturligt sätt minska stress, ge avslappning och ökat välbefinnande. En bra present till dig eller nära och kära. Det tunga täcket hjälper nervsystemet att slappna av genom att simulera känslan av att hållas om eller kramas och gör att du somnar snabbt och sover bättre.

Fack fyllda med hypoallergena, gift- och luktfria kristalliserade sandkristaller (ej silikon eller polyeten) ger ett jämt tryck som gör att täcket formas tätt intill kroppen för ett behagligt, omslutande tryck – liknande en varm kram. Tyngdtäcket frisätter en rad kroppsegna hormoner som verkar ångestdämpande och lugnande. Blodtrycket sänks, andningen blir lugnare och detta gör en avsevärd skillnad på din sömnkvalitet.

Mycket bra hjälpmedel vid bl.a.: Sömnproblem, Oro dag- och nattid, Demens, Ångest, Anorexi/Bulimi, Autism, Aspergers syndrom, ADHD, Psykos, Psykisk ohälsa, Förvärvad hjärnskada, Neurologiska sjukdomar, m.m.

Fritt från polyester och mikroplaster

Tyngdtäckets yttertyg och vaddering är av 100% bomull – helt fritt från polyester och mikroplaster. Huden samarbetar med andra organsystem, exempelvis njurarna som har till uppgift att rena kroppen. Som ett led i denna process forslar huden ut slaggämnen genom sina många svettkörtlar. Att svettas är alltså en viktig och renande process för kroppen och det kan vara belastande för kroppens reningssystem om svettkörtlarna täpps till av till exempel antiperspiranta textilier så som mikrofiber och polyester. De hämmar hudens andning och man upplever då den obekväma, svettiga känslan vi tenderar att associera med låg andningsförmåga.

Tryggt och säkert med Oeko-Tex och CE-certifiering

Beckasin tyngdtäcken är certifierad av det internationella kontrollorganet Oeko Tex Association. Märkningen innebär att textilerna har genomgått noggranna tester och är fria från tillsatser som kan vara farliga för hud och hälsa.

Beckasins tyngdtäcken är testade och godkända som medicinteknisk produkt. Kvalitetssäkrade genom CE-certifiering med klassificering 93/42/EEC Medical devices (MDD). Andra certifieringar som vi är stolta över att ha är SGS, Sedex och BSCI.

Delbart tyngdtäcke underlättar vid tvätt
I de allra flesta fall räcker det med att lufta tyngdtäcket regelbundet om du använder fodral och påslakan. Behöver du ändå tvätta täcket kontrollera först tvättmaskinens kapacitet eller välj ett delbart tyngdtäcke. Det har dragkedja på mitten och går att ta isär för att tvättas separat som två delar. Välj ett skonsamt tvättprogram med låg centrifugering som motsvarar handtvätt. Täcket håller sig finast av att få plantorka. Torktumla eller stryk ej. Det går även bra att ångtvätta eller lämna in täcket på kemtvätt. Skakas och vädras regelbundet, får inte piskas eller dammsugas. Köp med fördel till ett skyddande fodral i bomullssatin eller bambu, som ger en sval och skön känsla mot huden och enkelt går att tvätta.

************ INFO **********

Jag postar inom 7 dagar från betalningen är gjord, försöker snabbare men mitt handikapp & sjukdom kan hindra mig vissa dagar.
Jag Samfraktar 7 dagar säg bara till.
Jag ansvarar INTE för icke spårbar frakt med Postnord

Objektnr 633434329

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 12:51

BECKASIN 12 kg TYNGDTÄCKE DELBART m ytterfodral

Utropspris

|0 Bud

599 kr

Slutar om

Burgett99

VÄSTERÅS, Sverige

5.0

Burgett99

Verifierad

Toppsäljare

2 847 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?