Beskrivning

Designidé?? Infinity-hjärtarmband i roséguld representerar evig kärlek. Meningen bakom ett armband/armband med en oändlig cirkel är faktiskt väldigt vacker: den symboliserar evighet, egenmakt och evig kärlek. Oändligheten är för evigt; din kärlek kommer att vara i det oändliga. Endast kärlek kan delas oändligt utan att bli mindre. Oändlighetssymbolen – oändlig kärlek och vänskap. "Alltid och för alltid" oändlig kärlek!
?? Material och specifikationer?? armband för damsmycken gjorda av 925 sterling silver. Detta justerbara armband med hummerlås avbryts av en vacker oändlighetshjärtasymbol dekorerad med gnistrande kristall för att få det att se bra ut. Utsökt poleringsteknik så varje armring vi skapar är unik.
?? Perfekt presentval?? Hjärtarmbandet kommer i en selektiv presentförpackning. Perfekt som en enkel romantisk gest, perfekt passform för alla åldrar. En perfekt present till mamma, fru, flicka, mormor, dotter, barnbarn, systrar eller vänner. Lämplig som present till jul, mors dag, bröllop, årsdagar, födelsedagar, examen, alla hjärtans dag.
?? Ta hand om ditt smyckesarmband?? Gnid in det med babyservetter: de gör underverk på smycken. Gnugga sedan med en ren, torr, mjuk bomullstrasa för att återställa glansen. Lägg den i en mjuk tygficka eller tygremsa och undvik att gnugga mot andra smycken. För att bättre ta hand om dina diamantsmycken i sterlingsilver, ta av dem när du badar, duschar eller gör något som rör vatten.
?? Modeplagg i smyckeskrinet för kvinnor?? Det utsökta hjärtat infinity-armbandet är dekorerat med gnistrande kristaller, har en lättfångande effekt och passar till alla kläder som klänning i ett stycke, skjortor eller jeans. Den är väldigt praktisk för flickors dagliga outfit. Det är definitivt ett modeplagg för en dams garderob.

Objektnr 632243718

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 13:32

Infinity Armband Kvinnors Hjärta Symbol Armband med Infinity Symbol 925 Sterling

Pris

699 kr

Slutar om

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

242 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?