Beskrivning

PRINSESSTÅRTOR Emelie Hallbäck + LÄCKRA TÅRTDEKORATIONER ATT GÖRA SJÄLV Helene S. Lundberg

PRINSESSTÅRTOR & annat kalasenkelt att baka- Emelie Hallbäck - Semic förlag 2013 - Kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår.

Mycket enklare än man tror och alltid en given succé på kalasen. Prinsesstårtan förgyller varje feststund och går att variera i det oändliga. Vaniljkräm och bär, choklad och likör – det finns smakvariationer i det oändliga att överraska med under marsipantäcket. Här kryllar det av tips på fyllningar, fina dekorationer och smarta sätt att färga marsipanen i oväntade kulörer med naturliga färgämnen. Boken innehåller dessutom läckra recept på bakelser, mjuka kakor, rulltårtor, cakepops och annat smarrigt som går att göra med de olika delarna från tårtrecepten. Perfekt för att komplettera tårtbuffén eller till latare dagar när man är sugen på snabbfika. Emelie Hallbäck är matskribent och matkreatör och skriver bland annat för Expressen. Fotograf Martin Skredsvik har tagit bokens vackra bilder.

LÄCKRA TÅRTDEKORATIONER ATT GÖRA SJÄLV - Helene S. Lundberg - Damm förlag 2005 - Kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår.

Dekorationer av drygt 25 tårtor för barn o vuxna. T.ex. tågtårta, clowntårta, dinosaurietårta, ABC-tårta, pakettårtor, dalmatinertårta, tårtor till bröllop o förlovning, högtidsdagar, jul o påsk. Även om redskap och recept på kakbottnar, glasyr och smörkräm.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 531442753

Visningar 518

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

PRINSESSTÅRTOR Emelie Hallbäck + TÅRTDEKORATIONER ATT GÖRA SJÄLV Helene Lundberg

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 213 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?