Beskrivning

pocket i bra skick

Agnes ska för första gången sedan hon fick barn fira jul på egen hand, då hennes exmake plötsligt känt behov av att tillbringa tid med dottern han knappt träffat sedan skilsmässan fem år tidigare. Efter viss vånda bestämmer sig Agnes för att tacka ja till jul- och nyårsfirande på den anrika släktgården i Sörmland, dit alla i det gamla gymnasiegänget är inbjudna med sina respektive. Simon har just fått besked om att han inte längre är önskvärd på sitt arbete, och hans enda möjlighet till försörjning det kommande halvåret är att få till ett produktionsbeslut på dokumentärfilmen han länge velat göra. Hans flickvän är ytterst tveksam till att fira jul i Sörmland då det gamla kompisgänget inte brukar ha något bra inflytande på Simon. Julen blir inte som någon har tänkt sig. Gamla konflikter blossar upp och minnet av den tragiska olycka som drabbade dem alla för tjugo år sedan väcks till liv. Men de kommer också att upptäcka att de saknat den innerliga vänskap och gemenskap de en gång hade. Utan att släppa taget är en underhållande relationsroman där galna jullekar, jakt och ett överflöd av sprit och mat varvas med dråpligheter och tårfyllda samtal.

****************************************************************

Välkommen till min butik

Jag samfraktar gärna. Kolla gärna in mina andra auktioner/annonser. Du kommer till min butik om du klickar på Loppis-Lisa. I butiken kan du också göra sökningar..

Köp av 2st varor eller fler
När du köper fler varor vänta med betalningen. Jag kommer att ändra till ny fraktkostnad. Tyngre brev/paket skickas med schenker.

Auktioner önskar jag betalning inom 5 dagar

Om du vill vänta med betalningen hör bara av dig

Jag tar ut en hanteringskostnad på 2 kr per brev eller paket

Jag postar måndag, onsdag, torsdag och fredag.

Mina betalningsuppgifter kommer i vinnarmailet från Tradera

Specified shipping refers to Sweden. Alla varor till utlandet skickas endast spårbart.

Om du väntar på ett mail från mig titta i skräpposten, mycket fastnar där.

Ha det gött

Loppis-Lisa

Objektnr 621925285

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Utan att släppa taget av Denise Rudberg, Hugo Rehnberg

Pris

30 kr
Annonsen är avslutad

Loppis-Lisa

Arvika, Sverige

5.0

Loppis-Lisa

Verifierad

Toppsäljare

5 008 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?