Beskrivning

ETT VAKANDE ÖGA av Judith McNaught, spänningsroman utgiven av Albert Bonnier Förlag. Inbunden med skyddsomslag, 16*23,5 cm, 432 sidor, i mycket fint skick.

Vem är vän och vem är fiende? Ett nät av hemligheter och svek utgör bakgrunden till denna gastkramande spänningsroman som också inrymmer en stark kärlekshistoria. Med Ett vakande öga, hennes första roman på fyra år, gick Judith McNaught direkt upp på tredje plats på bestsellerlistorna i New York Times och Publishers Weekly.
"Miss Kendall, kan ni höra mig? Jag är dr Metcalf och ni befinner er på Good Samarithan-sjukhuset i Mountainside. Vi ska lyfta ut er ur ambulansen nu och ta in er på akutmottagningen. Hör ni mig?"

Leigh Kendall är uppburen skådespelerska och har just haft premiär på en ny pjäs på Broadway. Sedan flera år är hon lyckligt gift med en förmögen affärsman, Logan Manning, och de firar hennes succé med en stor fest för vänner och affärsbekanta i våningen på Manhattan. För att överraska sin hustru har Logan skaffat ett fritidshus uppe i bergen och morgonen därpå far han i förväg dit. När Leigh efter matinéföreställningen på eftermiddagen följer efter hamnar hon mitt i en snöstorm och trots karta hittar hon inte avtagsvägen. Plötsligt far bilen av vägen nerför en slänt och hon minns inte mer. När Leigh svårt skadad vaknar upp på sjukhuset frågar hon efter sin man. Men han är spårlöst borta - polisen har ännu inte lyckats hitta honom för att meddela vad som hänt. Vissa omständigheter kring det mystiska försvinnandet gör att misstankar riktas mot Leigh, som blir alltmer desperat. När Logan så hittas brutalt mördad rämnar världen för Leigh. Ju mer hon nu upptäcker om sin mans affärer och vänner, desto tydligare står det klart hur lite hon kände honom. Och när hon inser att någon bevakar henne blir hon skräckslagen...

Vikt: 730 gr + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Jag skickar varan så snart jag hinner efter att jag fått betalt. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett korrekt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. God kommunikation brukar ge både nöjda köpare och säljare!

Rök- och djurfritt hem, varsamt hanterade kläder tvättade enligt tvättmärkning.
Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt med Schenker som jag alltid erbjuder som alternativ eftersom varan då är försäkrad.

Objektnr 631773238

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 23:13

ETT VAKANDE ÖGA av Judith McNaught

Pris

50 kr

adlihtam

Sundbyberg, Sverige

5.0

adlihtam

Verifierad

Toppsäljare

4 843 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?