Beskrivning

Det kalla kriget av författaren Eoin Colfer
Bok 2 av 8 i serien Artemis Fowl

Skick:
Bra begagnat skick, enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789132159312
Format: Inbunden
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:
Det kriminella snillet, Artemis Fowl, har upptäckt en värld av vättar i underjorden och han har stulit guld från dem. Nu har någon försett svartalferna med mänskliga kraftresurser av det allra mest förbjudna slag och löjtnant Holly Short i PYSS är övertygad om den skyldige är Artemis Fowl. Men är det verkligen han?

Artemis har egna problem att brottas med. Den ryska maffian håller hans pappa som gisslan och en ondskeful vätte har skumma affärer på gång. Den här gången räcker det kanske inte med en lysande plan. Den här gången behöver Artemis kanske hjälp...

Släng dig i väggen, Harry Potter! - Expressen

Från säkra källor inom PYSS (PolisiäraYtSpaningsStyrkan) har vi fått veta att Artemis Fowl är tillbaks, lika kriminell och genialisk som aldrig förr.

Vi vill inte avslöja för mycket, men vår källa indikerar att Artemis och vättarna samarbetar den här gången! Det är dock helt klart att flera kända namn återfinns i det nya äventyret.
Holly, Butler, Foaly och många fler dyker upp på jorden igen under hösten och Mulch Diggum får rycka in - och göra skitjobbet som vanligt!

Som en extra bonus finns på varje sida i boken en rad med symboler, som bygger på en kod. Symbolerna bildar ett hemligt budskap till läsaren när koden är knäckt.

Objektnr 575236406

Visningar 156

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Det kalla kriget | Eoin Colfer | Artemis Fowl | Inbunden

Pris

99 kr

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Företag

Toppsäljare

638 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?