Beskrivning

Profumi di Firenze Odori Zafferano EDT en fin saffransdoft som är mer luftig i texturen jämfört med de flesta tolkningar av saffransnoten i parfym. Skapad av Enzo Galardi.
Zafferano EDT ingår i discontinued underlinjen Odori, som beskriver Florens dofter där varje doft fokuserar på en doftnot, dofterna var ursprungligen i EDT koncentration. Flaskorna i EDT är insatta i en träram och har en fin läderkork, se bilder. Senare har dofterna re-lanserats i EDP och med annan enklare design på flaskorna. Zafferano EDT är helt unisex enligt min näsa.
Noter: Saffran, ros, cederträ, jasmin, liljekonvalj, ambra

Profumi di Firenze Odori Zafferano EDT är en 100 ml sprayflaska, använd några gånger så nästan full. Ramen till flaskan är något för stor (antagligen en felmåttad träram) så den kom fixerad med lite kartong i botten, se bilder. Har endast transportask i vanlig kartong.

Köparen betalar frakten med DHL spårbart till ombud 55 kronor eller PostNord spårbart till ombud 58 kronor, inom Sverige. Skickas när betalningen har registrerats på mitt bankkonto inom två vardagar. Se även mina övriga auktioner, samfraktar gärna.
For EU buyers: Only trackable option with PostNord is avaible, please note the listed shipping rates.

Objektnr 633007918

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:14

Profumi di Firenze Odori - Zafferano EDT - niche

Utropspris

|0 Bud

400 kr

Slutar om

Speciella Parfymer

Danderyd, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

392 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?