Beskrivning

Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Intense 50ml är en doft som tar dig på en resa av sinnliga upplevelser. Med en unik kombination av söta och kryddiga noter, ger denna parfym en intensiv och långvarig doftupplevelse. Den eleganta och sofistikerade flaskan bär på en feminin styrka som utstrålar självförtroende och karisma. Låt denna parfym bli din signaturdoft och upplev dess förtrollande effekt på omgivningen

La Belle Le Parfum - en feminin doft från Jean Paul Gaultier

År 2021 lanserade Jean Paul Gaultier doften La Belle Le Parfum, en feminin doft som utstrålar självsäkerhet och sofistikering.

Fragrance Notes

Toppnoterna i La Belle Le Parfum är päron, vilket ger en frisk och fruktig not. Hjärtnoterna består av tonkaböna och jasmin som ger en blommig mjukhet till doften. Basnoten är vanilj, som ger en sötma och värme till hela kompositionen.

Perfumeren bakom doften är Quentin Bisch och Nathalie Gracia-Cetto.

Day or Night Wear?

La Belle Le Parfum passar perfekt för nattligt bruk under hösten och vintern men kan också användas på dagen under alla årstider.

Läs innan bud!

Synar allt så noga jag kan, alla mina auktioner säljes i befintligt skick enligt beskrivning och bilder, ingen återbetalning/öppet köp.

Reserverar jag mig för ev skönhetsfel,
Kommer från ett rök-, djurfritt hem.

Betalning sker helst via tradera, men Swish är okej helst samma dag men senast 3 dagar efter vunnen auktion, om ingen annan överenskommelse skett. Paket postas senast 3 dagar efter betalning.
Var god och kontrollera era kontaktuppgifter innan betalning!

Säljer flera objekt, kan samfrakta.

Ansvarar ej för postens slarv, därav spårbar frakt, men vill ni ha annat frakt-alternativ är det bara att säga till! Ibland behöver jag gardera mig i frakt val pga emballage och ser, så det ej blir några överraskningar på frakten.Dock möter jag ej upp.
Maila för frågor! :

Objektnr 631258401

Visningar 217

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 17:21

JEAN PAUL GAULTIER LA BELLE LE PARFUM INTENSE 50ML

Utropspris

|0 Bud

650 kr

Auktionen avslutades utan bud

Elm14

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

108 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?