Beskrivning

Detta lätta serum ger dig den där fräscha, hälsosamma lystern vi alla drömmer om. Så där som huden ser ut en ledig dag efter en lång sovmorgon.

Den gelliknande konsistensen absorberas snabbt och efterlämnar en fräsch, återfuktad hy. En bonus i en stressig tillvaro, vi har också förbättrat den med skydd mot inomhus- och utomhusföroreningar. Den bildar ett skyddande lager på huden för att hjälpa huden att känna sig stärkt och smidig - perfekt för stadsfolk.

Det föryngrande Drops of Youth™ Concentrate innehåller 99 % ingredienser av naturligt ursprung (tro oss, den återstående 1 % fyller en funktion). Denna bästsäljande formula innehåller verkningsfulla växter och är berikad med tre olika sorters växtstamceller – den del av en växt som får dem att växa och förnya sin vävnad.

Några droppar om dagen är allt som behövs för att stärka din hud och ge den en hälsosam känsla och en vacker lyster. Toppa med fuktkräm för att låsa in fukten, så är du redo att möta dagen.

  • Innehåller ingredienser med 99 % naturligt ursprung*
  • Lätt serum för daglig användning för en friskare hud
  • Hjälper till att skydda huden mot inomhus- och utomhusföroreningar
  • *De återstående ingredienserna är bara där för längre hållbarhet och för att kännas skön på din hud.

    HELT NY!
    Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
    Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
    Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader)

Objektnr 632753375

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 20:57

The body shop Drops of youth concentrate 50 ml HELT NY!

Utropspris

|0 Bud

289 kr

Auktionen avslutades utan bud

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 029 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?