Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1985.

Reportage: Skådespelaren Sven Lindberg i stor intervju. Han är en gentleman med sammetsröst, skriver tidningen. Hans fru heter Marianne von Baumgarten.

Reportage: Grethe Larsson bor i ett gulmålat torp i Mölndal utanför Göteborg men hon föddes i Kristiansand i Norge. Nu berättar hon om sitt svåra liv. När hon var liten skickades hon runt mellan olika barnhem och fosterhem. Den enda värme och tröst hon fick fann hon hos djuren. Nu bor hon tillsammans med sin sambo Folke och massor av djur, bl a en katt som heter Pussy. Här finns en massa schäferhundar och andra hundar.

Reportage: Greta Strindlund har jobbat som byråkrat på socialstyrelsen. Det har hon nytta av nu som pensionär. Nu kan hon strida och slå tillbaka mot myndigheterna! Greta Strindlund bor i en tvåa i Nockebyhovs servicehus i Bromma. Men hon minns fortfarande hur det var när tyskarna ockuperade Norge.

Reportage: Lis Nilheim är folkkär efter att ha spelat "Stina" i tv-programmet Lösa förbindelser. Nu träffar tidningen Lis Nilhem och hennes familj. Sambon heter Lars Göran Carlson. Barnen heter Ludde och Pernilla och de är på bild. Lis Nilheim föddes på Bastugatan på Söder.

Reportage: Maria Barruk bor i Svarttjärn i Lappland mellan Sorsele och Ammarnäs. Hennes älskade make heter Eilert Lindblom och han är mycket yngre. Nu berättar de om sin tillvaro där uppe i norr.

Reportage: Elinor Rholin brukade tillbringa barndomens somrar i Hällekis nära Götene. Hennes far hette John Fredrik Ehlin. Nu berättar hon för tidningen att hon är synsk! Hennes släktingar är också synska!

Reportage: Barnen Andreas Abelsson och Tobias Abelsson intervjuas i Saleby utanför Jönköping. De har adopterat ett rådjur!

Samt: Mode, mat, livsstil.

Se gärna mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 580372905

Visningar 453

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 19 1985 Sven Lindberg, Greta Strindlund, Lis Nilheim, Maria Barruk, Abelsson

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?