Beskrivning

Skönhetsbibeln, av Karina Ericsson Wärn - allt om smink, perfekt hår, proffsens hemligheter, tidsbokade ingrepp, skräddarsydd hudvård mm.

En bibel om skönhet!

Här är boken som grundligt går igenom hela kroppen från håret ner till tårna - helt enkelt en bibel om skönhet! I Skönhetsbibeln berättar Karina Ericsson Wärn kunnigt och personligt om varför du får celluliter och hur du blir av med dem. Varför du ska börja med den viktiga rengöringen och vad du gör åt stora porer. Hur du lägger en perfekt foundation och döljer skavankerna med concealer. Hur du framhäver ansiktet med rouge och ögonen med ögonskugga. Hur du plockar ögonbrynen så att de blir snygga och välformade och lägger på ett läppstift som sitter länge. Och självklart, vilka redskap du ska använda.

I boken ges också en massa förslag på de bästa skönhetsprodukterna och tips och råd om det mesta som du behöver veta för att få till ditt snyggare jag. Men som vi alla vet är skönhet inte alltid naturlig och därför har det fejkade också fått sitt utrymme. Som till exempel hur du blir perfekt brun utan sol, får ett bländande vitt leende, blir av med rynkan mellan ögonen eller förlänger din korta page till lördagens fest.

Verkligen allt om smink, perfekt hår, skräddarsydd hudvård, proffsens hemligheter och tidsbokade ingrepp!

"Ett alldeles underbart allomfattande verk som behandlar allt som angår kvinnor. Inte bara begränsat till vad vi har i badrumsskåpet, och helst ska ha där. Massor med kloka och goda råd, samt kortisar om skönhetshistoria som bonus. Oumbärlig för oss som är roade! Det här kommer att bli en bestseller." Elle interiör

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är i ett mycket gott bruksskick – mycket nära nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fotografier och teckningar i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 226/178 mm
Ryggbredd ca 25 mm
Vikt ca 700 gram
Sidantal 240
Författare Karina Ericsson Wärn
Förlag Bonnier Fakta
Språk svenska
Utgivningsår 2010
ISBN 91-7424-099-3

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 633203140

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 18:01

Skönhetsbibeln - En bibel om skönhet!

Utropspris

|0 Bud

75 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 985 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?