Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner och under olika ämnesområden), ett antal böcker om TRÄDGÅRD/BLOMMOR/ODLING/LANTBRUK/"BONDEHISTORIA"/ARKITEKTUR/KULTURLANDSKAP i fakta- och fotoböcker, (bl a dessa, bild 5 och 6).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - "TRÄDGÅRDAR I ÖSTERGÖTLAND - EN SKÖN HISTORIA" av Inga Wallenquist. Oläst/NYSKICK. Inbunden. 224 sidor.

I boken Trädgårdar i Östergötland - En skön historia bjuds vi in till trädgårdsriket Östergötland. Här berättas om trädgårdsentusiaster som format det grönskande Östergötland, om klostrens trädgårdar, slottens överdådiga anläggningar, om bondgårdens trädgård och torparens täppa. Framstående trädgårdsarkitekter har varit verksamma här, Nicodemus Tessin d.y. på Sturefors, Fredrik Magnus Piper på Godegård och Bjärka Säby, Rudolf Abelin på Linköpings slott och Adelsnäs. Men även nutidens trädgårdsskapare är värda att möta. Flera av dem porträtteras i boken.

Författare är Inga Wallenquist, journalist, fil.kand. i etnologi och frilansskribent. Bokens fotograf är Göran Billeson. Christer Berg har formgivit boken. Samtliga har tidigare medverkat i Östgötamat - en smaksak, boken om Östergötland som matlandskap utgiven på Länsmuseets förlag.


Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Objektnr 631918854

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 21:54

Inga Wallenquist: TRÄDGÅRDAR I ÖSTERGÖTLAND - EN SKÖN HISTORIA. Oläst. NYSKICK

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Auktionen avslutades utan bud

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 977 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?