Beskrivning

TRÄDÄCK + CARPORT Ingald Andersson

TRÄDÄCK - ICA förlag 2002 - Kartonnage i mycket gott skick.

Vårt Svenska klimat ger oss möjligheter att leva flexibelt på den varma delen av året och många väljer planlösningar med möjlighet att går ut i trädgården direkt från rummen där vi lever. Ett sätt att göra det enklare är skapa ett golv som förlängning av det där inne även ute. Det är vad den här boken handlar om massor med tips och ideer om hur man skapar ett bra inne ute med ideer och även dimmensioner så att man skapar något hållbart.

CARPORT Välja, planera, bygga - ICA förlag 2004 - Kartonnage i mycket gott skick.

Carporten blir en allt vanligare syn i våra villaområden men också vid många fritidshus. Man ser den ofta intill garaget, som i stället används som förråd eller hobbyrum. Sett till rostangreppen på bilar anses carporten dessutom vara ett bättre alternativ är garaget i synnerhet om man använder bilen varje dag vintertid. Den bör då helst kombineras med motor- och kupévärmare.

Att bygga carport är ett projekt som ofta även hobbysnickaren klarar. Boken ger råd och tips om i stort sett alla typer av carportar. Här finner man fristående carportar, carportar förankrade i ett intilliggande hus, carportar med förrådsdel samt dubbelcarportar och carportar i byggsats. Dessutom presenteras många olika varianter med skiftande detaljer som gör att man lätt kan anpassa carportens utformning till det egna huset.

Ingald Andersson, inredningsarkitekt, har under åren skämt bort oss med sina innehållsrika, trevliga och inspirerande artiklar och gör-det-själv-böcker för hem hus och trädgård. I denna bok delar han med sig av sin formkänsla och kunnighet och guidar oss med råd, tips och många exempel fram till ett resultat att glädjas åt.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 623433963

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TRÄDÄCK + CARPORT Ingald Andersson

Pris

210 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 234 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?