Beskrivning

The Lands of Ice and Fire (A Game of Thrones): Maps from King's Landing to Across the Narrow Sea. Affisch – Hopfällbar karta, 30 Oktober 2012.

Perfekt för fans av A Song of Ice and Fire och HBO:s Game of Thrones, tolv fantastiska fullfärgskartor – förpackade tillsammans i ett inbundet fodral som passar snyggt i din bokhylla – är idealiska för inramning.

George R. R. Martins älskade serie är sprängfylld av en variation och rikedom av landskap – från bitter tundra till torra ödemarker och allt däremellan – som ger en känsla av skala oöverträffad i samtida fantasy. Nu förvandlar denna bländande uppsättning av tolv vikbara kartor, med originalkonstverk från illustratören och kartografen Jonathan Roberts, Martins episka saga till en värld lika fullt realiserad som den runt omkring oss.

Mittpunkten i denna underbara samling kommer garanterat att vara ett måste för alla fans: den kompletta kartan över den kända världen, som förenar sig med de sju kungadömens länder och länderna över det smala havet för första gången i seriens historia. Men det här är bara en av många unika kartor som inte är tillgängliga någon annanstans. Det finns en alternativ version som spårar rörelserna hos seriens huvudpersoner genom A Dance with Dragons, tillsammans med mer detaljerade versioner av världens västra, mellersta och östra tredjedelar; en fullständig karta över Westeros, som kombinerar norr och söder; en av Dothraki havet och de röda avfallen; och Braavos stadskarta. Och här finns även fansfavoriter som beskriver allt från urban spridning till otämjda vildmarker: kartor över King’s Landing; Muren och bortom muren; de fria städerna; och Slaver's Bay, Valyria och Sothyros.

Aldrig tidigare har hela omfattningen av Martins universum skildrats så uttömmande och fascinerande. Kartorna i denna vackra, unika samling kommer att berika din läs- eller tittarupplevelse, ge en annan bild av dina favoritkaraktärers episka resor och öppna fängslande nya världar – plus att de kommer att se bra ut på alla slott vägg.

Fri frakt inom Sverige. No international buyers.

Retur:
Du har 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Om ångerrätt åberopas ska detta göras inom 14 dagar från det att du har mottagit produkten. Ditt ansvar är att stå för returfrakten SAMT för att returen också skickas spårbart. Om ett auktionsobjekt är skadat i frakten, skicka bild på objektet samt emballage och spara allt tills Styxon kontaktar dig. När Styxon har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om auktionsobjektets kvalitet har påverkats till följd av din hantering kommer ingen återbetalningen att göras.

Returinstruktioner:
Återanvänd om möjligt samma kuvert/kartong och emballaget som auktionsobjektet levererades i. Du ansvarar för att varan emballeras väl. Returer MÅSTE sändas spårbart.

Objektnr 632863170

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 18:21

FRI FRAKT: Game of Thrones: Maps from King's Landing to Across the Narrow Sea

Utropspris

|0 Bud

195 kr

Auktionen avslutades utan bud

Någon annan har föreslagit 156 kr.

styxcards

Gävle, Sverige

5.0

styxcards

Verifierad

Toppsäljare

312 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?