Beskrivning

BOK PÅ NORSKA
Författare: Eric Linklater
Förlag: H. Aschehoug & CO Oslo 1946
Illustrationer av Nicolas Bentley

En klassiker bland ungdomsböcker om de två flickorna Dina och Dorinda. När det blåser på månen får man akta sig och nog hände det många märkliga saker.......
Boken handlar om flickorna Dina och Dorinda, som är döttrar till major Rytter som bara bryr sig om sitt jobb och dennes fru som bara bryr sig om sin man.

Dina och Dorinda försöker vara väldigt hjälpsamma, eftersom deras pappa snart ska resa bort till det farliga landet Bombardiet. När major Rytter ska resa får de förmaningen att vara snälla för det blåser en ond vind på månen, och om man är olydig kan den blåsa rakt in i hjärtat på en, men hur mycket de än försöker vara snälla tolkas allt de gör och hjälper till med som bus av de vuxna.

Senare visar det sig att major Rytter råkat illa ut i Bombardiet, och Dina och Dorinda bestämmer sig för att ta sig dit och rädda honom. På vägen träffar de alla möjliga konstiga figurer och råkar ut för massor av äventyr.

Fin äldre skick, se bilder.
Kan hämtas på Loppis i Solna.

Ha gärna en koll på mina andra annonser, jag samfraktar. Tänk på att köp och budgivning är bindande på Tradera.
Information to buyers outside the Swedish borders: Shipping fee outside of EU is determined afterwards, depending on wich country the goods will be sent to.

Objektnr 632467625

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 21:56

BOK : Det blåser på månen av Eric Linklater 1946

Utropspris

|0 Bud

290 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?