Beskrivning

Unisex Justerbart Ryggstödsbälte
Professionellt elastiskt ryggsstödbälte med 8 integrerade stöd med dubbla lager som komprimeras jämnt över ett stort område, vilket ger fullt professionellt stöd för din midjans område.

Smärtlindrande: Detta stödbälte kan effektivt lindra din smärta som bråck i ländryggen, ländryggssmärta, ryggsmärta eller ischias, och det är också lämpligt för postoperativ återhämtning etc. Passar också särskilt för personer som ofta måste lyfta tunga föremål eller sitta och arbeta under lång tid.
Bekvämt och andasbart: Ryggstödet är tillverkat av neopren, vilket ger en bra kompressionseffekt och sidotyget är lätt och tunt, med en andningsbar nätdesign, inte tight, minskar svettning och rodnad i huden, mjuk och bekväm.
Flexibel passform: Ryggstödets design överensstämmer med ergonomi, passar tätt, har ett brett justeringsområde, god elasticitet och kan justeras flexibelt. Den är lämplig för män och kvinnor med en midja under 100 cm. Den självhäftande repen kan säkert fästa ryggbältet på plats utan att glida.
Praktiskt stödbälte: Ländbandet med förstärkta kanter, inte lätt skadad och levereras med en svart förvaringspåse, lätt att bära och förvara, och kan hålla ryggraden och ländryggen rak utan att minska rörelsefriheten.
Observera: det finns ett stöd av stålplåt bakom bältet och kan inte användas för övningar som nedre delen av ryggen.

Storlek: L (Passar midja under 100 cm )

Objektnr 632218331

Visningar 109

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 10:18

Justerbart Ryggstödsbälte För Män & Kvinnor, Storlek L

Pris

150 kr

Slutar om

Någon annan har föreslagit 120 kr.

SverigesMode

Trollhättan, Sverige

4.9

SverigesMode

Verifierad

Toppsäljare

2 684 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?