Beskrivning

Ge dig in i en dystopisk framtid och kämpa för överlevnad med Homefront till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en emotionell och intensiv resa genom en värld som hotas av ockupation och krig.

I Homefront kliver spelaren in i rollen som en motståndskämpe som kämpar mot en övermäktig främmande invasion i det ockuperade Amerika. Genom intensiva strider och taktiska uppdrag måste spelaren mobilisera motståndet och leda folket till frihet och befrielse från sina förtryckare.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den spänning och intensitet som Homefront har att erbjuda till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av FPS-genren, dystopiska berättelser eller bara letar efter en engagerande och fängslande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina realistiska grafik, gripande berättelse och djupa spelupplägg tar Homefront till Xbox 360 spelaren på en resa genom en värld där hopp och förtvivlan står på spel. Ge dig ut på slagfältet, kämpa för din frihet och gör dig redo att visa ditt mod med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629968136

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Homefront (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?