Beskrivning

Säljer ett par Google Pixel Buds Pro (nypris 2399:- )pga att jag fått andra lurar genom jobbet. Så gott som nya, använda kanske 2-3 ggr. Allt nyskick och allt ingår, extra öronproppar i olika storlekar

Fri frakt. Skickas spårbart

Lyssna på din favoritmusik ostört och bekvämt med Google Pixel Buds Pro trådlösa in ear-hörlurar. Med 31 timmars användartid kan du lyssna hela dagen och premiumaktiv brusreducering med Silent Seal ser till att du kan lyssna på dina favoritlåtar utan distraktioner. De är skyddade mot vattenstänk och med inbyggd Google Assistant är dessa hörlurar där för dig när som helst.

Aktiv brusreducering med Silent Seal
Genom att använda premiumaktiv brusreduceringsteknologi och Googles egna Silent Seal säkerställer dessa hörlurar en komplett avskärmning från omvärlden så att du ka njuta av varje ton även i bullriga miljöer. Silent Seal anpassas efter dina öron och ser över trycket mot dina hörselgångar så att ANC:en är sömlös och att det är bekvämt att bära hörlurarna.

Batteritid
Du får upp till 31 timmars lyssning totalt med öronsnäckorna och fodralet. Perfekt för resor och längre lyssningar.

Google Assistant
Kolla när bussen går, få dina meddelanden upplästa för dig eller byt spellista. Det är bara att trycka lätt på öronsnäckan för att aktivera Google Assistant och få all information du behöver med dina hörlurar fortfarande i och din smartphone i fickan.

Vattenresistent design
IPX4-klassificeringen skyddar hörlurarna mot vattenstänk från alla håll, så lite vatten eller svett kommer inte skada dem.

Objektnr 633250535

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 19:49

Google Pixel Buds Pro - nyskick - Fri frakt

Såld för

1 000 kr
Annonsen är avslutad

smalltownmc

Värnamo, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

306 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?