Beskrivning

Hälso- och Sjukvårdsrätt - Lena Rönnberg - 3:2 2012 - Tredje Upplagan - Mjuka förlagsdekorerade pärmar - Mycket fin in- och utvändigt - (boken är läst men utan understrykningar och anteckningar) - För övrigt Se Bilder.

Denna bok behandlar översiktligt den rättsliga regleringen av dagens hälso- och sjukvård. De centrala frågeställningarna presenteras överskådligt och tydligt, det gäller såväl skyldigheter för vårdgivarna, det vill säga huvudmännen och den medicinska personalen, som rättigheter för patienter och deras anhöriga. En genomgång av de aktuella bestämmelserna presenteras och ett antal diskussionsfrågor belyser de aktuella rättsområdena på olika sätt. Denna tredje upplaga är reviderad avseende de nya bestämmelserna om yrkesansvar och patientsäkerhet genom Patientsäkerhetslagens införande, samt nya regler om dokumentation genom Patientdatalagens tillkomst. Vidare behandlas en rad ändringar i hälso- och sjukvårdslagen. Ändringarna gäller bland annat regler om vårdgarantin och valfrihet i vården, den förstärkta skyldigheten för landsting och kommuner att samverka. Ett annat nytt område som behandlas är reglerna om valfrihetssystem, LOV. Avsnittet om hälso- och sjukvården i ett EU-perspektiv har också utökats. Boken är lämplig för alla som vill bilda sig en uppfattning om innehållet i den svenska hälso- och sjukvårdslagstiftningen. Den kan användas som kurslitteratur inom universitet och högskolor samt av yrkesverksamma som kommer i kontakt med rättsliga frågor inom hälso- och sjukvårdens område.

Författare: Lena RönnbergBokförlag: Studentlitteratur

Tryckt år: 2012

Sidor: 368

Språk: Svenska

ISBN : 978-91-44-05831-3

Format h x b: 22,5 x 15,5 cm.

Vikt (oinpackat) ca: 528 gram.

Sampackar vid flera köp!

Om man vill bjuda på en auktion men vill vänta med att betala till lön eller annan utbetalning så går det bra för mig, men mail isåfall efter auktionen så att jag vet om detta.

Frakten upp till 2 kg ligger på :
DHL 79:- Upp till 5 Kg
Schenker : 59:- 1 Kg, 67:- för 2 Kg
Postnord skicka lätt (spårbar): 66:- 1 Kg, 99:- för 2 Kg


Foreign buyers! ask for shipping qoutes!
OBS: Paypal payment has to go through tradera, if you send payment private from your paypal account to mine i will be charged with a fee,
If you will pay with paypal then do it via tradera-paypal and only via tradera.

Objektnr 633945870

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 22 jun 08:12

Hälso- och Sjukvårdsrätt - Lena Rönnberg - 3:2 2012 -

Pris

100 kr

firebird

Luleå, Sverige

4.9

firebird

Verifierad

Toppsäljare

1 780 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?