Beskrivning

ELEGANT KLASSISK INSTÄLLNING: Miniatyrbordslampan har en elegant trästativfot och ljusinställning i vitt tyg. Formen är unik och söt, ser vacker och söt ut, har Shogunate-tidens estetik och är lämplig för den varma och bekväma atmosfären i vattenfilmer.

KOMPAKT OCH PLASSBESPARANDE: Denna sängbordslampa är kompakt och bärbar. Denna mycket lilla stativlampa mäter cirka 14,1 x 8,0 x 5,2 tum,

HEMINSREDNING FÖR FILM: Den klassiska designen och onlinegenerationen av denna väldigt söta bordslampa gör den till ett filmiskt tillägg till ditt rum, den kan användas som sänglampa, kontorslampa eller vardagsrumslampa. Trälyktor är fantastiska hempresenter till vänner, mammor, pappor, studenter, pojkar och flickor på Thanksgiving, Alla hjärtans dag, födelsedagar och jul.

SÄKER OCH ENKEL TV: Den lilla vita bordslampan främjar filmskapande av hög kvalitet och är UL-certifierad så att du inte behöver oroa dig för säkerhetsplaner. Genom att anta E26 universell standard (transparent glödlampa), kan den inte överstiga 60 watt, men glödlampstypen kan ändras fritt.

Kundservice: Vi har ett kundserviceteam, och köpare kommer att vara 100% nöjda efter att ha använt det! Om du har några frågor om att köpa denna autentiska sängbordslampa i miniatyr, vänligen kontakta oss så svarar vi dig inom 12 timmar till din belåtenhet.

Objektnr 632706344

Visningar 124

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 17:30

Liten bordslampa sänglampa (vit)

Pris

236 kr

Slutar om

Norrskensbelysning

Cagliari, Italien

Norrskensbelysning

Verifierad

4 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?