Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Detta kit för tillverkning av knappmärken innehåller en uppsättning matriser som är lämpliga för tillverkning av knappmärken och kommer med 500 runda knappdelar.

Perfekt för att göra personliga, unika och snygga märken, även flitigt använda för nålknappar, knytband, nyckelringar, flasköppnare och mer.

-hög kvalitet

- Ergonomiskt handtag

- Utmärkt solid bas

Huvuddrag:

- All metall tung konstruktion,
Knapppressen är gjord av högkvalitativt gjutjärn och ytan är belagd med ABS nytt material, som är slitstarkt och har lång livslängd.

- lätt att montera,
Nålpressmaskinen är enkel att montera enligt instruktionerna, bara sex steg. Perfekt för DIY anpassade nålknappar och personliga presenter till skolor, samhällen, företag och hem.

-Humaniserat handtag,
Det långa ergonomiska handtaget ger ett bekvämare grepp. Som ett resultat sparar det mer energi och ökar din effektivitet. Dessutom skyddar den dig från skada när du gör knappen.

- drift med hög precision,
Plastsliden glider smidigt, vilket gör att du enkelt kan byta till andra storlekar. Dessutom kan exakt skruvplacering på skjutreglaget ge exakt positionering, vilket säkerställer en låg felfrekvens för märkestillverkning.

- enkelt att göra,
Du behöver bara trycka två gånger på handtaget för att slutföra en knapp. Den cirkulära nålmaskinens metallstyrskena och plastglidvägsdesignen kan producera 200-300 stycken per timme, vilket är mer arbetsbesparande.

-Brett utbud av applikationer,
Denna märkestillverkare är perfekt för att göra knappar, slipsar, nyckelringar, flasköppnare och mer. Det används också ofta för att göra hemgjorda knappar för politiska kampanjer eller sportevenemang. (Denna märkesmaskin kan pressa papper och 127 g fotopapper, det rekommenderas inte att använda material som tyg.)

Produktspecifikationer:

Knappstorlek: 25 mm

Antal nycklar: 500

Basmått: 16 x 29 cm (6,3 x 11,4 tum)

Driftläge: manuell

Material: gjutjärn och formsprutning

Hastighet: 200-300 stycken/timme

Handtagslängd: 30 cm (11,81 tum)

Förpackningslängd: 33 cm (12,99 tum)

Paketets bredd: 11,81 tum/30 cm

Förpackningshöjd: 2 9,06"/23 cm

Bruttovikt: 20,5 lbs/9,3 kg

Paket innehåll:

1 x knappmaskin

1 x formsats

500 x knappar (metalldelar + plastdelar + transparent lock)

2 x sexkantnyckel

2 x stift

2 x skruvar

2 x brickor

1 x Pappersskärare av plast

1x manual

Funktioner och detaljer:

-Produktparametrar: Diameter: 25 mm, Driftläge: Manuell, Hastighet: 200-300 per timme, Material: Gjutjärn och formsprutning, Färg: Röd, Antal knappar: 500, Basstorlek: 16 x 29 cm (6,3 x 11,4 tum).

- PREMIUM KVALITET: Knapptillverkaren är gjord av högkvalitativa material, all-metall tung konstruktion. Den har en solid bas och utmärkt stabilitet.

- Ergonomiskt handtag: Det ergonomiskt utformade handtaget på knapptillverkaren ger ett bekvämt grepp. Det sparar mer energi och ökar din effektivitet.

-Utmärkt robust bas: Robust knappbas gör att du kan byta formar mer exakt. Smidig och lätt att installera.

-Flera applikationer: Denna knappmärkestillverkare är perfekt för stiftknappar, snörband, nyckelringar, flasköppnare och mer. Används ofta för att göra hemgjorda knappar för politiska kampanjer eller sportevenemang.

Objektnr 569155849

Visningar 570

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

25mm märkestillverkningsmaskin med 500 st runda knappdelar, högprecisionsdrift

Pris

1 495 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

177 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig